Low Carb® Ekologisk Extra Virgin Kokosolja

CarbZones Extra Virgin Kokosolja utvinns från handplockade och ekologiskt odlade kokosnötter vars kött kallpressas och produceras för att bevara smak och näring. Vår kokosolja har en mild doft och smak av kokos med många användningsområden.

Kokosoljan är ett bra alternativ till smör vid bakning och matlagning då den tål hög upphettning utan att skapa transfetter. Du kan även äta den som den är, breda den på smörgåsen, blanda i smoothies eller ha den i ditt kaffe. Om du är sugen på något extra gott kan du använda våra Low Carb® Choklader och göra grymt goda chokladtryfflar.

Laurinsyra och Kaprylsyra

Vår kokosolja består främst av mättat fett varav  50% är laurinsyra, en medellång fettsyra (MCT-fett)  som även återfinns naturligt i bröstmjölk.  Kokosoljan innehåller även 8 % kaprylsyra som  är svamphämmande och gynnar tillväxten av  goda tarmbakterier.

KRAV certifiering verifierad av Kiwa. Slutberedningsland: Tyskland.

Additional Info

  • Ingredienser: Ekologisk kallpressad extra virgin kokosolja.
  • Vikt: 1000ml
  • Näringsvärde per 100g: Energi 900kcal, protein 0g, kolhydrater 0g, varav sockerarter 0g, fett 99g, kostfiber 0.6g.