Low Carb Bröd

Sedan 2003 har vi bakat bröd varje dag som levereras direkt till butiker över hela Sverige


Det första brödet som kom ut i butik var Low Carb® som är ett mörkt skivat bröd. Low Carb® är ett gott saftigt bröd, snålt på kolhydrater men rikt på fibrer. En skiva innehåller endast 2,7 gram kolhydrater. Low Carb® är laddat med 22 gram protein och 13 gram fibrer.

Vi var väldigt noga med att hitta bra ingredienser men som ändå ger samma känsla som "vanligt" bröd. De första provbaken genererade hårda tegelstensliknande limpor men idag är vi super stolta över att, efter över tio år på marknaden, fortsätta att erbjuda dig ett bröd som går utmärkt att rosta och äta till frukost. Low Carb® innehåller bl. a. äppelfibrer, linfrön, solrosfrön, kruskakli, och äppelcidervinäger.

Efter några år var det  många konsumenter som skrev och undrade om vi inte också kunde erbjuda ett ljust bröd. Visst kunde vi det! Vårt NyStart!® bröd är ett fantastiskt ljust och mjukt skivat bröd. NyStart!® är bakat utan tillsatt socker, är laddat med 26 gram protein, 7 gram fibrer och innehåller endast 3 gram kolhydrater per skiva.

Vårt mål är alltid att erbjuda produkter som fungerar i vardagen. Det ska inte vara svårt att välja bort kolhydrater. Vi använder bara naturliga ingredienser och inga artificiella medel eller aromer. 

Det senaste tillskottet på brödhyllan är vårt super saftiga NyStart!® Blåbärsbröd. Ett bröd för den som längtar efter bröd, men strävar efter en nyttig livsstil och känner att de vill ge kroppen en extra dos antioxidanter och vitaminer. 

En skiva NyStart!®Blåbär innehåller endast 4 gram kolhydrater, 7 procent fibrer, och hela 27 procent protein. Självklart är brödet bakat utan tillsatt socker.

 

 

På Sociala Medier

 • Självklart kan du även komma i kontakt med oss via Sociala Medier. Här utlyser vi tävlingar, ger dig nyheter och spännande recept. 

   
   
   

   

  Du kan lita på CarbZone               YouTube


   
  Leverantörskrav

  Alla våra leverantörer är certifierade enligt ISO 9001, 14001, 22000, FSSC 22000, eller IFS Food för att säkerställa kvalitén.


   

  Livsmedelscertifierade

  CarbZone är certifierat av Prosanitas och en godkänd leverantör till ICA, Coop, Axfood och Bergendahls. CarbZone uppfyller kraven i standarden IP Livsmedel samt EKO standarden för miljömässigt hållbar livsmedelsproduktion

  En livsmedelscertifiering ger säkrare livsmedel genom hela kedjan och skapar trygghet för våra kunder.

  CarbZone certifierat Low Carb Bröd

Pressmeddelanden

Från YouTube