Hazelnut Spread

Äkta Belgisk Hasselnötskräm - med endast 8g kolhydrater/100g


Vi lanserar nu en Belgisk Hasselnötskräm utan tillsatt socker, sötad med de naturliga sötningsmedlen Stevia och Erytritol.

 

Low Carb® Belgian Hazelnut Spread har en fantastiskt krämig choklad smak och är gjord på de bästa råvarorna och handplockade hasselnötter. Den passar bra till pannkakorna, i bakningen, som pålägg på smörgåsen eller i frukostkvargen.

 

Äntligen kan du njuta av en klassisk Low Carb® Hazelnut Spread där första ingrediens INTE är socker, med endast 8g nettokolhydrater per 100g, och som inte heller kostar skjortan!

 

 

 

På Sociala Medier

 • Självklart kan du även komma i kontakt med oss via Sociala Medier. Här utlyser vi tävlingar, ger dig nyheter och spännande recept. 

   
   
   

   

  Du kan lita på CarbZone               YouTube


   
  Leverantörskrav

  Alla våra leverantörer är certifierade enligt ISO 9001, 14001, 22000, FSSC 22000, eller IFS Food för att säkerställa kvalitén.


   

  Livsmedelscertifierade

  CarbZone är certifierat av Prosanitas och en godkänd leverantör till ICA, Coop, Axfood och Bergendahls. CarbZone uppfyller kraven i standarden IP Livsmedel samt EKO standarden för miljömässigt hållbar livsmedelsproduktion

  En livsmedelscertifiering ger säkrare livsmedel genom hela kedjan och skapar trygghet för våra kunder.

  CarbZone certifierat Low Carb Bröd

Pressmeddelanden

Från YouTube