Fyll dina Tortillas...

I över 10 år har vi försökt att ta fram en kolhydratsnål tortilla


Low Carb® Tortilla är ett efterlängtat tortillabröd som är rikt på fibrer och protein och har minimalt med kolhydrater. Efter många provbak är tortillabrödet mjukt och smakrikt och lätt att fylla med olika grönsaker, röror och kött.

Det som är mest fantastiskt med denna produkt är att den ger en så många alternativ. Livet har plötsligt blivit mycket enklare! Varje dag blir vi inspirerade av bilder på FaceBook och Instagram där vi ser hur ni använder er utav denna produkt. Ni gör allt från wraps till enchiladas, och fyllningarna är oändliga.

Low Carb® Tortilla kommer i två olika storlekar och vad än ni har hört om den talar den för sig själv, för "you can't argue with success."

 

 

 

På Sociala Medier

 • Självklart kan du även komma i kontakt med oss via Sociala Medier. Här utlyser vi tävlingar, ger dig nyheter och spännande recept. 

   
   
   

   

  Du kan lita på CarbZone               YouTube


   
  Leverantörskrav

  Alla våra leverantörer är certifierade enligt ISO 9001, 14001, 22000, FSSC 22000, eller IFS Food för att säkerställa kvalitén.


   

  Livsmedelscertifierade

  CarbZone är certifierat av Prosanitas och en godkänd leverantör till ICA, Coop, Axfood och Bergendahls. CarbZone uppfyller kraven i standarden IP Livsmedel samt EKO standarden för miljömässigt hållbar livsmedelsproduktion

  En livsmedelscertifiering ger säkrare livsmedel genom hela kedjan och skapar trygghet för våra kunder.

  CarbZone certifierat Low Carb Bröd

Pressmeddelanden

Från YouTube